Privata evenemang

Både Fjärilshuset och akvariet Haga Ocean erbjuder möjligheter att arrangera diverse privata evenemang och tillställningar. Här kan man hyra festlokaler, delar av eller hela områden, boka aktiviteter mm. Med ett område på 30 000 kvadratmeter finns alla möjligheter till en lyckad tillställning!

Trädgårdsrestaurangen

Här får man en känsla av att sitta utomhus, fast man sitter inomhus, tack vare en lummig och grön inramning. Det finns möjlighet att ordna med dans och DJ, fullt utrustad bar, grillning, dryckespaket, liveband mm. Det går att vara så många som 400 personer i Trädgårdsrestaurangen.

Ekotemplet

På parkområdet finns flera s.k. tempel, varav ett mycket uppskattat är det man kallar Ekotemplet.

Detta är Stockholms äldsta vinterträdgård, tillika en mycket populär och omtyckt vigselplats. Hit tar man sig enkelt med kommunaltrafik eller egen bil. Närheten till centrala Stockholm gör det perfekt för en förlängd kväll på någon av stadens alla uteställen. Möjligheter till övernattning finns också, då det finns två hotell precis intill Hagaparkens område.

Haga Trädgårdscafé

I direkt anslutning till Fjärilshuset och akvariet ligger detta mysiga café, där man serverar fika samt lättare rätter som pannkakor, köttbullar, matiga smörgåsar och sallader. Man har även ett större utbud av vegetariska, veganska, glutenfria, äggfria och mjölkfria alternativ. Detta är ett perfekt ställe att avsluta sitt privata evenemang på, då det finns gott om platser för övernattande gäster som kanske vill dröja sig kvar något dagen efter, för att njuta av parken och dess omgivningar lite extra.

Radisson Royal Blu

Om gästerna dröjer sig kvar ända in på kvällstimmen är en middag på Park Hotell att rekommendera, särskilt för den som gillar klassisk, modern mat och härlig utsikt. Här lagar man maten med väl utvalda råvaror och under varma sommarkvällar tänder man grillen ute på terrassen, då möjligheten finns att sitta ute och njuta av maten, med fin utsikt över Brunnsviken.